Posibil sa iti placa si ...

Cantecele copii

Gainusa cea motata

Cantecel cu versuri pentru karaoke pentru copii de gradinita Versuri Gainusa ce motata Găinușa cea moțată Este tare îngânfată Face-un ou la săptămână Și se laudă o lună Găinușa cea

Cantecele copii

Cantecel Nu mi-e frica de Bau Bau

Iti e frica de Bau Bau ? Copiilor cuminti nu le e frica de Bau Bau. Asculta cantecelul cu versuri pentru karaoke cu instrumental Nu mi-e frica de Bau Bau.

Cantecele copii

Povestea unui sarpe

Aflati si voi Povestea unui sarpe, dintr-un cantecel cu versuri  avand acelasi nume. Invatati si cantati impreuna cu noi Povestea unui sarpe urmarind animatia creata de Cantece de Gradinita.

Cantecele copii

Transport – cantecele pentru copii

Un cantecel frumos despre mijloacele de transport.

Cantecele copii

Danseaza bughi – bughi cantecel pentru copii

Danseaza bughi – bughi, un cantecel pentru copii de la Tralala Versuri cantecel Danseaza bughi – bughi Dansează bughi-bughi, Dansează bughi-bughi, Dansează bughi-bughi Și totul va fi perfect! Cu mânuța

Cantecele copii

Instrumente muzicale

Un nou cantecel pentru copii interpretat de Meloritm. Versuri cantecel Intrumente muzicale O vioară mică de-aș avea, O vioară mică mi-ar plăcea, Toată ziua aș cânta Multe cântece cu ea.

2 Comentarii

  1. Elvis
    ianuarie 09, 15:55 Raspunde
    Bună ziua.Copilărie.Chestionar,pentru adulți.Noi,copii care am fost smintiți,de către învățători falși,speriați de inelul și cravata roșie,am suportat umilința părinților noștri și nu le-am răspuns cu răutate,la vrăjmași,noi putem fi despăgubiți.Mergi dumneata,la parlamentul României și pune legea următoare,pe masă:Toți Românii,copii perioadei comuniste,să primească pe viață,o retribuție financiară,lunară. Este bine așa?

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.